• Strona główna
  • Kontakt
  • Wersje językowe
    • Polish
    • English
    • German
    • French
    • Russian

Bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego Produkcja żywności

 

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Bezpieczeństwo żywności

Powiadomienie o zamiarze przeprowadzenia uboju cieląt do 6 miesiąca życia, owiec lub kóz w celu produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własnyPobierz
Powiadomienie o zamiarze przeprowadzenia uboju trzody chlewnej w celu produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własnyPobierz
WNIOSEK o wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroliPobierz

Przydatne linki

Dziennik Urzędowy Województwa Małopolskiego

Dziennik Ustaw Rzeczpospolitej Polskiej

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Serwis Służby Cywilnej

Główny Inspektorat Sanitarny

Państwowy Instytut Weterynaryjny – Państwowy Instytut Badawczy

Małopolska Izba Lekarsko – Weterynaryja

Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Krakowie

ul. Lublańska 11
31-410 Kraków
tel./fax: 12 411-25-69
e-mail: krakow.piw@wetgiw.gov.pl
ePUAP: /PIW_KRAKOW/skrytka

Kontakt telefoniczny

Powiatowy Lekarz Weterynarii w Krakowie

+48 12 411 25 69 wew. 23
tel. kom. 690 999 857

Sekretariat/dziennik podawczy
+48 12 411 25 69

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • RSS
Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Krakowie
Skip to content
Open toolbar Dostępność

Dostępność

  • Powiększ tekstPowiększ tekst
  • Pomniejsz teksyPomniejsz teksy
  • Strona w szarościachStrona w szarościach
  • Wysoki kontrastWysoki kontrast
  • NegatywNegatyw
  • Jasne tłoJasne tło
  • Podkreślenie linkówPodkreślenie linków
  • Czytelna czcionkaCzytelna czcionka
  • Reset Reset